App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Grote onderhoudsbeurt bij AUTOEXCELLENT Jos Bouw

De grote onderhoudsbeurt houdt uw auto in optimale conditie. Het regelmatig uitvoeren van een grote beurt bij de AUTOEXCELLENT Jos Bouw garandeert dat uw auto zijn waarde behoudt voor doorverkoop en verzekering. Bovendien zorgt regelmatig service onderhoud ervoor dat uw auto soepel en veilig blijft rijden.

De grote onderhoudsbeurt bij AUTOEXCELLENT Jos Bouw

AUTOEXCELLENT Jos Bouw is een universeel garagebedrijf waar u met elk type auto terecht kunt voor de grote beurt van uw auto. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van elk mogelijk model. Ons autobedrijf is dan ook een prima en betaalbaar alternatief voor de merkdealer.

Wat hoort bij een grote onderhoudsbeurt?

Elke auto wordt door de fabrikant geleverd met een onderhoudsboekje. Hierin wordt precies beschreven wat voor service onderhoud er uitgevoerd moet worden voor uw model en type auto. De monteur maakt in het onderhoudsboekje een aantekening en/of een stempel wanneer er een grote onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Op deze manier weet u, maar ook een eventuele koper, dat de staat van uw auto optimaal is.

Reparaties

Het regelmatig uit laten voeren van een grote onderhoudsbeurt vermindert de kans op grote reparaties. Toch zijn de meeste onderdelen aan slijtage onderhevig zodat ze van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Bij een grote beurt kan dit aan het licht komen. De monteur kan u dan adviseren om een bepaald onderdeel te vervangen. Wij bellen u altijd voor advies en overleg ivm de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wanneer u uw auto weer ophaalt.

Haal- en brengservice of vervangend vervoer

Wanneer u binnen een redelijke afstand van AUTOEXCELLENT Jos Bouw woont of werkt, kunnen onze medewerkers u halen en brengen bij een grote onderhoudsbeurt. Bij een grotere afstand, of wanneer u beslist niet zonder auto kunt, regelen we vervangend vervoer voor u.

Grote onderhoudsbeurt en APK

Veel klanten combineren een grote beurt met de APK. Dit is een prima idee. Het bespaart u tijd, en bovendien krijgt u de kosten voor de APK van ons cadeau!

Afspraak; grote onderhoudsbeurt

Een afspraak maken kan via de website, app, email of bel naar T 033 246 1035 . Even langsrijden kan ook. Bij de receptie zetten wij de afspraak voor uw grote onderhoudsbeurt meteen in onze agenda!

Nieuw in onze voorraad

Ford Focus
11.945
Wagon 1.0 EcoBoost Titanium 125 PK
2013 | 65.201 km.
Ford Focus
13.780
1.0 Lease Edition 125 PK
2017 | 65.829 km.
Suzuki Swift
3.560
1.3 GA
2006 | 116.286 km.
Kia Picanto
7.380
1.0 CVVT ComfortLine
2016 | 64.505 km.