App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Grote onderhoudsbeurt bij Jos Bouw

De grote onderhoudsbeurt houdt uw auto in optimale conditie. Het regelmatig uitvoeren van een grote beurt bij de garage van Jos Bouw garandeert dat uw wagen zijn waarde behoudt voor doorverkoop en verzekering. Bovendien zorgt regelmatig service onderhoud ervoor dat uw auto soepel en veilig blijft rijden.

De grote onderhoudsbeurt bij Jos Bouw

Jos Bouw is een garagebedrijf waar u met elk type auto terecht kunt voor de grote beurt van uw auto. Onze team van monteurs is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van elk mogelijk model. Onze garage is dan ook een prima en betaalbaar alternatief voor de merkdealer.

Wat hoort bij een grote onderhoudsbeurt?

Elke auto wordt door de fabrikant geleverd met een onderhoudsboekje. Hierin wordt precies beschreven wat voor service onderhoud er uitgevoerd moet worden voor uw model en type auto. De monteur kan in dit boekje een aantekening maken of een stempel geven wanneer er een grote onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Op deze manier weet u, maar ook een eventuele koper, dat de staat van uw auto optimaal is.

Reparaties

Het regelmatig uit laten voeren van een grote onderhoudsbeurt vermindert de kans op grote reparaties. Toch zijn de meeste onderdelen aan slijtage onderhevig zodat ze van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Bij een grote beurt kan dit aan het licht komen. De monteur kan u dan adviseren om een bepaald onderdeel te vervangen. Spreek met de monteur af dat hij u raadpleegt bij reparaties vanaf een bepaald bedrag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wanneer u uw auto weer ophaalt.

Haal- en brengservice of vervangend vervoer

Wanneer u binnen een redelijke afstand van de werkplaats van Jos Bouw woont of werkt, kunnen onze medewerkers u halen en brengen bij een grote onderhoudsbeurt. Bij een grotere afstand, of wanneer u beslist niet zonder auto kunt, regelen we vervangend vervoer voor u. Dit is een goede gelegenheid om eens een auto uit onze showroom te proberen.

Grote onderhoudsbeurt en APK

Veel mensen combineren een grote beurt met de APK. Dit is een prima idee. Het bespaart u tijd, en bovendien krijgt u de kosten voor de APK van ons cadeau!

Afspraak; grote onderhoudsbeurt

Een afspraak maken kan natuurlijk via de website, maar even langsrijden kan ook. Bij de receptie zetten wij de afspraak voor uw grote onderhoudsbeurt meteen in onze agenda!

Nieuw in onze voorraad

Ford Focus
20.930
1.0 EcoBoost Trend Edition Business
2018 | 378 km.
Opel ADAM
18.580
1.4 Unlimited de Luxe
2018 | 13.350 km.
Ford B-MAX
16.285
1.0 EcoBoost Titanium
2016 | 29.035 km.
Ford Grand C-Max
17.380
1.0 TITANIUM
2015 | 78.855 km.