App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Kleine onderhoudsbeurt bij Jos Bouw

De kleine onderhoudsbeurt is een servicebeurt die u regelmatig uit moet laten voeren om uw auto in goede conditie te houden. Door de olie op tijd te verversen en de bandenspanning te controleren spaart u zelfs geld uit. Wist u dat u met een goede bandenspanning veel minder brandstof gebruikt en dat uw banden langer meegaan? Dat voelt u in uw portemonnee!

Veilig op de weg na een kleine onderhoudsbeurt


Het is een goed idee om even langs de garage te gaan voordat u op vakantie gaat. Jos Bouw beschikt over een grote werkplaats met vakkundige monteurs die uw auto nalopen op belangrijke punten tijdens een kleine onderhoudsbeurt. Via onze website kunt u een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk ook gewoon even langs rijden.

Wat gebeurt er bij de kleine onderhoudsbeurt


Elke auto is anders, maar er zijn een aantal standaardhandelingen die bij elke auto verricht worden bij de kleine beurt. In het onderhoudsboekje dat bij uw auto hoort, kunt u de vereisten vinden voor uw merk en model.

Controles


Uw monteur loopt de punten na op de checklist voor uw model. Lichten, ruitenwisservloeistof, bandenspanning en olie horen onder meer standaard bij een servicebeurt.

Reparaties


Over het algemeen zal uw monteur een kapot lampje meteen verwisselen tijdens de kleine onderhoudsbeurt. Dit kost weinig en bespaart u een boete, omdat het uiteraard strafbaar is om zonder deugdelijke verlichting de weg op te gaan. Wanneer er grotere reparaties moeten gebeuren, zal de monteur eerst contact met u opnemen voordat hij deze uitvoert.

Jos Bouw – Multimerken Garage Nijkerk


Het grote nadeel van een merkgarage is, dat de onderdelen altijd van de fabrikant zelf moeten komen. Deze onderdelen moeten meestal in het buitenland besteld worden, zijn zeer prijzig of zelfs helemaal niet meer beschikbaar. Daarom werkt de garage van Jos Bouw anders. Onze ervaren professionals weten hoe zij u het beste en het voordeligste kunnen helpen wanneer u vervangende onderdelen nodig heeft. Daarom kan iedereen altijd bij onze garage terecht voor een kleine onderhoudsbeurt en een verse kop koffie!

Nieuw in onze voorraad

Ford Focus
20.930
1.0 EcoBoost Trend Edition Business
2018 | 378 km.
Opel ADAM
18.580
1.4 Unlimited de Luxe
2018 | 13.350 km.
Ford B-MAX
16.285
1.0 EcoBoost Titanium
2016 | 29.035 km.
Ford Grand C-Max
17.380
1.0 TITANIUM
2015 | 78.855 km.