App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Kleine onderhoudsbeurt bij AUTOEXCELLENT Jos Bouw

De kleine onderhoudsbeurt is een servicebeurt die u regelmatig uit moet laten voeren om uw auto in goede conditie te houden. Door de olie op tijd te verversen en de bandenspanning te controleren spaart u zelfs geld uit. Wist u dat u met een goede bandenspanning veel minder brandstof gebruikt en dat uw banden langer meegaan? Dat voelt u in uw portemonnee!

Veilig op de weg na een kleine onderhoudsbeurt

Het is een goed idee om even langs ons autobedrijf te gaan voordat u op vakantie gaat. AUTOEXCELLENT Jos Bouw beschikt over een grote werkplaats met vakkundige monteurs die uw auto nalopen op belangrijke punten tijdens een kleine onderhoudsbeurt. Via onze website, app, email of telefoon T 033 246 10 35 kunt u een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk ook gewoon even langs rijden.

Wat gebeurt er bij de kleine onderhoudsbeurt

Elke auto is anders, maar er zijn een aantal standaardhandelingen die bij elke auto verricht worden bij de kleine beurt. In het onderhoudsboekje dat bij uw auto hoort, kunt u de vereisten vinden voor uw merk en model.

Controles

Uw monteur loopt de punten na op de checklist voor uw model. Lichten, ruitenwisservloeistof, bandenspanning en olie horen onder meer standaard bij een servicebeurt.

Reparaties

Over het algemeen zal uw monteur een kapot lampje meteen verwisselen tijdens de kleine onderhoudsbeurt. Dit kost weinig en bespaart u een boete, omdat het uiteraard strafbaar is om zonder deugdelijke verlichting de weg op te gaan. Wanneer er grotere reparaties moeten gebeuren, zal de monteur eerst contact met u opnemen voor overleg voordat hij deze uitvoert.

AUTOEXCELLENT Jos Bouw – Multimerken Garage Nijkerk

Het grote nadeel van een merkgarage is, dat de onderdelen altijd van de fabrikant zelf moeten komen. Deze onderdelen moeten meestal in het buitenland besteld worden, zijn zeer prijzig of zelfs helemaal niet meer beschikbaar. Daarom werken wij van AUTOEXCELLENT Jos Bouw anders. Onze ervaren professionals weten hoe zij u het beste en het voordeligste kunnen helpen wanneer u vervangende onderdelen nodig heeft. Daarom kan iedereen altijd bij ons autobedrijf terecht voor een kleine onderhoudsbeurt en een verse kop koffie!

Nieuw in onze voorraad

Ford Focus
11.945
Wagon 1.0 EcoBoost Titanium 125 PK
2013 | 65.201 km.
Ford Focus
13.780
1.0 Lease Edition 125 PK
2017 | 65.829 km.
Suzuki Swift
3.560
1.3 GA
2006 | 116.286 km.
Kia Picanto
7.380
1.0 CVVT ComfortLine
2016 | 64.505 km.