App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Sportief duo Ford Fiesta aan zet

Ford introduceert een nieuw sportief duo dit najaar; de Fiesta ST vijfdeurs en Fiesta ST-Line in drie- en vijfdeurs variant. De driedeurs ST-Line is extra vlot, want Ford geeft die carrosserievariant meer vermogen.

Ford Fiesta ST

ST-Line 

De Fiesta ST-Line volgt een serie sportieve (actie)uitvoeringen uit het gamma op. Met sportieve bumpers, grotere velgen en een bijpassend interieur krijgt de Fiesta zo wat meer ballen. De driedeursversie is de snelste van het stel, want die beschikt over de 1.0 EcoBoost 125 pk benzinemotor. Hij kost net als de vijfdeurs ST-Line 19.695 euro, maar de vijfdeurs heeft 100 pk. Verschil moet er zijn.

ST

Aan de top staat nog altijd de Fiesta ST. De snelste ST200-versie komt niet naar Nederland, maar de Fiesta ST is nu ook als vijfdeurs leverbaar. Kun je nog makkelijker je vrienden meenemen. Als ze durven, want nog altijd is de Fiesta ST met 182 pk een bommetje. Hij kost 28.825 euro, exact 500 euro meer dan de driedeurs ST.

Ford nieuw of een occasion bij AutoExcellent Jos Bouw

Bij AutoExcellent Jos Bouw kunt u terecht voor een nieuwe Ford of occasion.  Wij hebben verschillende Ford modellen beschikbaar. Wilt u ook een Ford occasion rijden? Kom dan eens langs in onze showroom, waar u verschillende modellen kunt ervaren. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 033-2461035.