logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werkplts-banner

Werkplaats

Sub Page Listing Image

Online afspraak

Direct een werkplaats afspraak maken voor onderhoud, een servicebeurt, APK keuring of reparatie aan uw auto? Bij ons kunt u 24 uur per dag online een afspraak plannen voor uw auto.

wk1

Automaat spoelen met “PowerFlush”

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Jos Bouw spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF-olie.

wk2

Onderdelen

Wij gebruiken geheel volgens uw wensen originele onderdelen en/of A-merk onderdelen.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden.

Sub Page Listing Image

Airco onderhoud

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Bij Jos Bouw  in Nijkerk adviseren we daarom om jaarlijks een airco-check uit te laten voeren.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Jos Bouw in Nijkerk.

Sub Page Listing Image

Onderhoud & Reparatie

Wij zijn in het onderhouden en repareren van auto’s van alle merken thuis. Als lid van de BOVAG is ons bedrijf Klasse 1 gecertificeerd en geven wij twaalf maanden garantie op alle verrichte reparaties.

Sub Page Listing Image

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen. Naast een kostenbesparing is het bovendien ook een stuk veiliger.  Kortom: een voordelige oplossing om een hoop geld te besparen.

Sub Page Listing Image

Kleine onderhoudsbeurt

De kleine onderhoudsbeurt is een servicebeurt die u regelmatig uit moet laten voeren om uw auto in goede conditie te houden. Door de olie op tijd te verversen en de bandenspanning te controleren spaart u zelfs geld uit.

Sub Page Listing Image

Grote onderhoudsbeurt

De grote onderhoudsbeurt houdt uw auto in optimale conditie. Het regelmatig uitvoeren van een grote beurt bij de Jos Bouw garandeert dat uw auto zijn waarde behoudt voor doorverkoop en verzekering. Bovendien zorgt regelmatig service onderhoud ervoor dat uw auto soepel en veilig blijft rijden.

Morgen Internet - Zorgeloos website