App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Uw Airco met R1234YF al onderhouden ?

Beetje bij beetje zijn er steeds meer nieuwe auto’s voorzien van een aircosysteem met  R1234YF  op de markt, omdat steeds meer autofabrikanten er al gebruik van maken. Merken als Mazda, Hyundai, Subaru, Ford, Land Rover, Opel, Chevrolet, Kia, Renault, Citroën, Peugeot, Toyota, Lexus en Mitsubishi vullen de aircosystemen al af met het nieuwe R1234YF. Fabrikanten krijgen het koudemiddel van de twee R1234YF producerende bedrijven Honeywell en DuPont.

Wij als AutoExcellent Jos Bouw willen de service voor onze klanten optimaal houden, daarom hebben wij het servicestation met koudemiddel R1234YF van Ecotechnics aangeschaft. Ook onze collega autobedrijven die niet beschikken over het juiste airco apparaat kunnen wij onze service aanbieden.

Verbod op oude koudemiddel R134a

Het verbod op het oude koudemiddel R134 op de Europese markt zou in eerste instantie gelden per 1 januari 2011, maar dat is uiteindelijk opgeschoven naar 31 december 2012. Dat heeft de Europese Commissie besloten. Na 2017 mag het systeem in geen enkele nieuwe auto meer gebruikt worden.

Voor het complete artikel zie : AutoExcellent Jos Bouw

Voor meer info en prijzen bel 033-2461035 of mail naar info@josbouw.nl