App ons
Bel ons
Jos Bouw multimerken Specialist

Autowassen noodzaak in de winter:

Autowassen noodzaak in de winter:

Moderne auto’s zit vol met veiligheidssystemen die gebruik maken van sensoren, camera’s en radars. Fabrikanten adviseren deze vrij te houden van vuil, ijs en sneeuw.  Door regelmatig auto wassen kunt u voorkomen dat deze systemen niet (goed) meer werken. Toch wast 1 op de 10 zijn auto nooit en de helft doet dat in de winter niet of minder vaak.

De auto zelf met de hand wassen?

Handmatig de auto wassen vergt meer tijd, is minder milieuvriendelijk wanneer men dit op straat doet, en eist ook meer fysieke inspanning, maar voor de auto is het verreweg de beste manier om gereinigd te worden!

dsc_4271

Om de milieunadelen meteen weg te nemen beschikken wij AutoExcellent Jos Bouw over een wasbox met hogedrukreiniger waar de auto’s gewassen kunnen worden. Het water wordt opgevangen en gefilterd. Hierdoor is het handmatig wassen in een wasbox goed voor het milieu en uw auto.

Een ander voordeel van een dergelijke wasbox is dat je zelf geen spullen (behalve contant geld) hoeft mee te nemen: er hangt een hogedrukspuit voor het afspuiten van de auto, een pistool om een laag zeep of foam aan te brengen en een borstel waar ook nog vloeibare zeep doorheen komt.

En bent u klaar met wassen, dan bent u van harte welkom in onze showroom voor een kop koffie.