logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Opel Meriva

1.4 Turbo Color Edition 120 PK.

€ 6.780,-

Airconditioning: werkt

Deze Opel bewijst eens te meer dat vooruitstrevende techniek en betaalbare kwaliteit uitstekend samengaan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging zijn aan boord. Meerprijs trekhaak vanaf €795,-

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Opel online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€95,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website