logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 208

1.2 VTi Style 82 PK.

€ 8.980,-

Bij het ontwerpen van de Peugeot 208 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 208 is van het bouwjaar 2014. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak. ​Meerprijs trekhaak vanaf €695,-.

Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Peugeot 208 voorzien van parkeersensoren! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. De uitrusting van deze auto is met automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Een proefrit maken met deze Peugeot 208? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Peugeot online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€125,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website