logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

SEAT Ibiza

1.0 TSI Style Business Intense 95 PK.

€ 13.980,-

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze SEAT Ibiza. Het is een auto van het bouwjaar 2019. De benzinemotor levert uitstekende prestaties. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten. Meerprijs trekhaak vanaf €695,-.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze SEAT bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Deze SEAT is voorzien van cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze SEAT Ibiza is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Henry
Interesse in deze auto?
Henry helpt u graag
Deze SEAT online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€195,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website