logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Focus

1.0 Titanium Edition 125 PK.

€ 11.980,-

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Ford Focus Wagon die 112463 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2016. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Verder is de Ford uitgerust met: aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Meerprijs trekhaak vanaf €595,-!

Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. Jij kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Ford met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De cruise control smeekt haast om een lange, lege weg. Even instellen en zoeven maar! De uitrusting van deze Ford is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

In de Ford Focus Wagon heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. Stoppen en stilstaan op een helling wordt een fluitje van een cent dankzij de hill hold control.

Interesse voor deze Ford Focus Wagon? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€167,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website