logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Focus

1.0 ST-Line 140 PK.

€ 15.890,-

Herkenbaar design gaat bij Ford samen met maximaal rijplezier. Als jij van autorijden houdt, dan zit je met deze Focus Wagon beslist goed. In deze auto vind je een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen zorgen ervoor dat je goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Als de ‘r′ in de maand zit, komt zo′n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting. Meerprijs trekhaak vanaf € 695,-!

Spraakbediening herkent jouw stem en voert opdrachten uit terwijl jij beide handen aan het stuur houdt. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij jouw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit jij veilig en ontspannen in de auto. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De parkeersensoren waarschuwen wanneer je te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal.

In de Ford Focus Wagon heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit.

Heb je serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Gallery Image 2
Interesse in deze auto?
Edward helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€221,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website