logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford C-MAX

1.0 Titanium 125 PK.

€ 13.940,-

Een MPV is eigenlijk een Zwitsers zakmes op wielen. Alles is aanwezig en je kiest zelf wat je ermee wilt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. In deze Ford profiteer jij onder andere ook van: extra getint glas, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder je vingers. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat je altijd de juiste en snelste route vindt. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze je veel werk uit handen. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden!

Zoals je mag verwachten van deze Ford C-Max is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€194,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website