logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 208

1.2 PureTech Active Pack 100 PK!

€ 17.350,-

Airconditioning: werkt

Deze Peugeot 208 staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Meerprijs trekhaak vanaf €695,-!

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Alle belangrijke audiofuncties zijn regelbaar zonder het stuur los te laten. De knoppen bevinden zich onder uw vingers. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Peugeot u om veiliger te rijden. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Peugeot online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€242,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website