logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Polo

1.0 TSI Comfortline 95 PK Automaat.

€ 17.890,-

Airconditioning: werkt

Klein maar krachtig, deze Volkswagen Polo. Hoewel, klein? Hij heeft zat ruimte voor vier personen en lijkt van binnen een stuk groter dan van buiten. Of je moet de wegenbelasting en het brandstofverbruik bedoelen. Want die zijn inderdaad heel bescheiden. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze auto komt voor rekening van een pittige benzinemotor, in combinatie met een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter. Meerprijs trekhaak vanaf €695,-.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Polo samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Volkswagen wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Volkswagen online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€249,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website