logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Focus

1.0 EcoBoost ST Line 125 PK.

€ 17.680,-

Airconditioning: werkt

Alle technologie in de Ford Focus is er op gericht om jouw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die je niet wilt missen. Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de voorzieningen van deze auto behoren sportonderstel, dakspoiler, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Meerprijs trekhaak vanaf € 695,-!

%audiosysteem% en full map navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinken je favoriete playlists geweldig. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Ford heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Je auto herkent je aan de elektronische sleutel die je meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar!

Zoals je mag verwachten van deze Ford Focus is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor je klaar!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€246,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website