logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Polo

1.0 TSI Comfortline 95 PK.

€ 15.180,-

Soepel gestyled, compact in carrosserie en met onderhuids nog heel veel extra's: dat is deze Volkswagen Polo. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze kleine krachtpatser. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Polo duidelijk te zien is. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ook parkeersensoren voor en achter, airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Volkswagen online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€212,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website