logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 208

1.2 VTI Signature 82 PK.

€ 11.380,-

Airconditioning: werkt

Handig en zuinig, zo'n kleine krachtpatser. In de stad uiteraard, maar ook buiten de bebouwde kom een perfecte keuze! Hij rijdt lekker, deze Peugeot. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen voor. ​Meerprijs trekhaak ​vanaf €695,-.

De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Peugeot online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€159,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website