logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A1

1.2 TFSI Attraction Pro Line Business 85 PK.

€ 8.780,-

Stijlvolle vormgeving, een comfortabel en ruim interieur, een onderstel dat alle wegen en omstandigheden aankan en een motor die topprestaties levert bij een bescheiden brandstofverbruik: deze Audi A1 heeft het allemaal. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze Audi A1 heeft een start-stop systeem, waardoor de motor alleen wordt gebruikt als u rijdt. Bij het wachten voor een stoplicht of in de file gaat de motor automatisch uit. En weer aan als u wilt doorrijden. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer elektrisch verstelbare buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Audi online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€122,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website