logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 308

SW 1.2 PureTech Blue Lion 110 PK.

€ 11.890,-

Met een auto als deze Peugeot 308 SW komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting. Meerprijs trekhaak vanaf €695,-.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Door de audiobediening op het stuur regelt u het volume zonder moeite. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Peugeot 308 SW heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Henry
Interesse in deze auto?
Henry helpt u graag
Deze Peugeot online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€166,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website