logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Focus

1.0 ST-Line 140 PK !!

€ 15.870,-

Airconditioning: werkt

Toonaangevend technologie, moderne veiligheidsvoorzieningen en volop rijplezier. Met deze Ford Focus Wagon kies je voor een auto die alles heeft wat je belangrijk vindt. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Verder is de Ford uitgerust met: sportonderstel, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting. Meerprijs trekhaak vanaf € 695,-!

Spraaksturing betekent dat je verschillende functies met jouw stem kunt bedienen. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat jij snel en ontspannen op jouw bestemming aankomt. Met de automatische airconditioning selecteer jij de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Ford ben jij niet alleen. De auto kijkt als het ware met je mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor je aan. Met cruise control rij je rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.

In de Ford Focus Wagon heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit.

Heb je interesse in deze mooie Ford? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Henry
Interesse in deze auto?
Henry helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€221,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website